VMwareVMware vCenter Operations Manager

Proefversie downloaden
VMware® vCenter™ Operations Manager™ is het belangrijkste onderdeel van vCenter Operations Management Suite. Dit product biedt uitgebreid inzicht in de performance, capaciteit en conditie van de infrastructuur.

Kenmerken van vCenter Operations Manager

  • Uitgebreid inzicht Raadpleeg de conditie, het risico en de efficiency van de infrastructuur en applicaties via een holistische weergave en krijg zo een zeer gedetailleerd operationeel inzicht.
  • Proactief performancemanagement Stop met het bewaken van de performance van de infrastructuur en applicaties, en start met proactief beheer hiervan. Dankzij geautomatiseerde analyse van de hoofdoorzaak en aanbevolen herstelacties kunt u potentiële knelpunten identificeren en voorkomen.
  • Capaciteitsoptimalisatie Herken capaciteitstekorten en over-provisioning, zodat u virtuele machines met de meest efficiënte grootte kunt configureren, niet-gebruikte resources opnieuw kunt benutten en de consolidatieverhoudingen met vertrouwen kunt verhogen.
Contact opnemen met CyberTrails, LLC over VMware-oplossingen | 6234346000 | Online contactformulier
© 2002-2014 VMware Alle rechten voorbehouden. Deze informatie wordt alleen voor informatieve doeleinden verstrekt. Een dergelijke vermelding houdt geen onderschrijving of aanbeveling door VMware in. Gesyndiceerd door het SharedVue Network