VMwareOntvang gratis uw vSphere Optimization Assessment

Bespaar tijd en geld door de efficiency van uw virtuele omgeving te verbeteren met VMware Operations Management-oplossingen. Ontvang een gratis proefversie gedurende 30 dagen en een gepersonaliseerd Optimization Assessment-rapport om te zien hoe u vandaag nog uw capaciteit, prestaties en besparingen kunt verhogen.

VMware vCenter Operations Management Suite

Proefversie downloaden
VMware® vCenter™ Operations Management Suite™ biedt geautomatiseerd beheer van bedrijfsprocessen door middel van gepatenteerde analysemethoden en een geïntegreerde oplossing voor performance-, capaciteits- en configuratiebeheer.

Kenmerken van vCenter Operations Management Suite

  • Uitgebreid inzicht De conditie, het risico en de efficiency van de virtuele en hybride cloudinfrastructuur en applicaties zijn te raadplegen via een holistische weergave.
  • Geautomatiseerd beheer van bedrijfsprocessen Gepatenteerde analysemethoden zorgen voor automatisering van de performance, capaciteit en configuratie in de gehele infrastructuur, voor maximale resourcetoepassing en operationele efficiency.
  • Proactief SLA-beheer Via realtime performancedashboards kunt u aan SLA's voldoen door middel van waarschuwingen over performanceproblemen en capaciteitstekorten voordat eindgebruikers hier last van ondervinden.
Contact opnemen met CyberTrails, LLC over VMware-oplossingen | 6234346000 | Online contactformulier
© 2002-2014 VMware Alle rechten voorbehouden. Deze informatie wordt alleen voor informatieve doeleinden verstrekt. Een dergelijke vermelding houdt geen onderschrijving of aanbeveling door VMware in. Gesyndiceerd door het SharedVue Network