VMwareOntvang gratis uw vSphere Optimization Assessment

Bespaar tijd en geld door de efficiency van uw virtuele omgeving te verbeteren met VMware Operations Management-oplossingen. Ontvang een gratis proefversie gedurende 30 dagen en een gepersonaliseerd Optimization Assessment-rapport om te zien hoe u vandaag nog uw capaciteit, prestaties en besparingen kunt verhogen.

VMware vCenter Operations Management Suite

Proefversie downloaden
Intelligent beheer van IT operations – van applicaties tot opslag – voor vSphere, Hyper-V, Amazon en fysieke hardware dankzij voorspellende analyse en op beleid gebaseerde automatisering.

Voordelen van vRealize Operations

  • Intelligente operations Maak gebruik van voorspellende analyse en slimme alerts om problemen proactief te detecteren en verhelpen nog voordat ze ontstaan. Profiteer van optimale prestaties en beschikbaarheid van applicaties en infrastructuur voor vSphere, Hyper-V, Amazon en fysieke hardware.
  • Geïntegreerd beheer Krijg vanuit één locatie volledige inzichtelijkheid in applicaties, opslag- en netwerkapparaten door een open en uitbreidbaar platform dat ondersteuning biedt voor beheerpakketten van derden, zoals Microsoft, SAP en meer.
  • Op beleid gebaseerde automatisering Verhoog de efficiency door essentiële IT-processen te stroomlijnen met kant-en-klare en aanpasbare beleidsregels, gestuurd herstel en automatische afdwinging van normen. Optimaliseer de prestaties, capaciteit en compliance terwijl u de controle houdt.
Contact opnemen met CyberTrails, LLC over VMware-oplossingen | 6234346000 | Online contactformulier
© 2002-2014 VMware Alle rechten voorbehouden. Deze informatie wordt alleen voor informatieve doeleinden verstrekt. Een dergelijke vermelding houdt geen onderschrijving of aanbeveling door VMware in. Gesyndiceerd door het SharedVue Network