VMwareVMware vSphere Data Protection Advanced

Hämta gratis provversion
VMware® vSphere® Data Protection™ Advanced är en säkerhetskopierings- och återställningslösning som är särskilt avsedd för vSphere, med teknik från EMC Avamar. Det är en beprövad, effektiv och lättanvänd lösning för säkerhetskopiering och återställning för virtuella maskiner och affärskritiska applikationer.

Detta får du med vSphere Data Protection Advanced

  • Beprövad teknik Skydda de virtuella maskinerna med avancerad teknik avsedd för just VMware vSphere och med stöd från EMC Avamar, en marknadsledande lösning för deduplicerad säkerhetskopiering och återställning.
  • Effektiv säkerhetskopiering och återställning Minska lagringsbehoven för säkerhetskopiering drastiskt med branschledande deduplicering med variabel längd. Korta tiden för säkerhetskopiering och återställning genom att utnyttja CBT (Change Block Tracking).
  • Enklare hantering Hantera och konfigurera säkerhets- och återställningstjänster med ett par klick i konsolen som du hanterar hela den virtuella infrastrukturen med: vSpheres webbklient.
  • Optimerad funktion Garantera applikationskonsekvent säkerhetskopiering och mer detaljerad återställning av Microsoft SQL Server och Microsoft Exchange Server.
Kontakta CyberTrails, LLC om VMwares lösningar | 6234346000 | Onlinekontaktformulär
© 2002-2014 VMware. Med ensamrätt. Informationen omnämns endast i informationssyfte. Sådana listor innebär ingen rekommendation från VMware. Syndikerat i SharedVue Network