VMwareVMware vCenter Log Insight

Hämta gratis provversion
vRealize Log Insight levererar logghantering och -analys i realtid med intelligent gruppering baserat på maskininlärning, högpresterande sökfunktioner samt förbättrad felsökning av fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer.

Vad vCenter Log Insight åstadkommer

  • Utökar analyser med loggdata Stora mängder maskindata genereras i dynamiska, virtuella och molnbaserade infrastrukturer varje dag, och det finns ett brådskande behov av att tillämpa analysbaserade tekniker för att lösa IT-problem. vCenter Log Insight utökar VMware:s ledande position inom analytiska möjligheter genom att generera ostrukturerade data- och loggfiler som ger dig en intelligent och djupgående inblick i verksamheten och det fullständiga företaget, och som sträcker sig över samtliga skikt av din IT-infrastruktur och dina program.
  • Logghantering som är lättillgänglig och enkel att använda Till skillnad från kommandostyrda verktyg, eller högspecialiserade lösningar som endast de allra största företagen har tillgång till, är vCenter Log Insight tillgängligt för alla. Det går snabbt att distribuera och med dess intuitiva åtgärder är det enkelt att använda, så att du direkt kan komma igång med logganalyser utan att behöva lära dig ett helt nytt kommandospråk.
  • Optimerat för din VMware-miljö Få inbyggd support för dina VMware-distribueringar samt det förutsägbara, konkurrenskraftiga priset som du förväntar dig av VMware
  • Intelligenta logganalysåtgärder Log Insight tillför nya möjligheter till de prediktiva analyserna i vCenter Operations Management genom intelligent gruppering baserat på maskininlärning – en viktig ny teknik som gör det möjligt att gruppera data som du sedan kan använda för att upptäcka problem snabbare än med de ledande lösningarna.
  • Enhetlig hantering Få enkel integrering med vCenter Operations och flera andra leverantörer. En universell och ostrukturerad datainsamling innebär dessutom att du kan utöka inblicken i verksamheten samt möjliggöra proaktiv hantering av samtliga infrastrukturer och program i alla fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer.
Kontakta CyberTrails, LLC om VMwares lösningar | 6234346000 | Onlinekontaktformulär
© 2002-2014 VMware. Med ensamrätt. Informationen omnämns endast i informationssyfte. Sådana listor innebär ingen rekommendation från VMware. Syndikerat i SharedVue Network