VMwareFå din kostnadsfria vSphere Optimization Assessment

Spara tid och pengar genom att förbättra effektiviteten hos din virtuella miljö med lösningarna i VMware Operations Management. Få en 30 dagars utvärderingsperiod och en specialanpassad Optimization Assessment-rapport som visar hur du kan öka kapaciteten, prestandan och besparingarna redan i dag.

VMware vCenter Operations Management Suite

Hämta gratis provversion
VMware® vCenter™ Operations Management Suite™ erbjuder automatiserad drifthantering med patenterad analys och en integrerad metod för att hantera prestanda, kapacitet och konfiguration.

Detta får du med vCenter Operations Management Suite

  • Fullständig överskådlighet Ger en översikt över den virtuella och hybridiserade molninfrastrukturens och applikationernas hälsa, risk och effektivitet.
  • Automatiserad drifthantering Patenterade analysverktyg används för att automatisera hanteringen av prestanda, kapacitet och konfiguration i hela stacken. Resurserna utnyttjas maximalt och ger en effektiv drift.
  • Proaktiv hantering av tjänstenivåavtal Produkten har instrumentpaneler som visar prestanda i realtid. I dem kan du hantera tjänstenivåavtalen genom att du får varningar om prestandaproblem och bristande kapacitet innan slutanvändarna märker av dem.
Kontakta CyberTrails, LLC om VMwares lösningar | 6234346000 | Onlinekontaktformulär
© 2002-2014 VMware. Med ensamrätt. Informationen omnämns endast i informationssyfte. Sådana listor innebär ingen rekommendation från VMware. Syndikerat i SharedVue Network